Inloggen

RK Basisschool De Schakel

preview

Beste ouder(s) / verzorger(s),

 

Zoals u in een vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen, stopt Kanteel met ingang van 1 april 2016 met het aanbieden van diverse opvangmogelijkheden binnen Brede School De Schakel. Hierbij informeren wij u graag dat wij, Kindcentrum De Toverfluit, deze opvangmogelijkheden voort gaan zetten!

 

Wij streven ernaar om vanaf 1 april 2016 dagopvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang aan te bieden. Met ingang van het nieuwe schooljaar (2016-2017) verzorgen wij tevens de tussenschoolse opvang.

 

Hieronder staat een deel van onze visie, waarmee wij u in een notendop infomeren over de manier waarop wij werken en naar kinderen kijken:

 

“Kinderen spelenderwijs een ontwikkelingsgerichte dag aanbieden waarbij het kind in het middelpunt van onze belangstelling staat. Ieder kind is uniek en moet daarom geaccepteerd worden zoals het is, met het gedrag dat hem eigen is maar ook met waardering van zijn eigen ontwikkelingsmogelijkheden. Dit doen we in een stimulerende omgeving waarin het kind zich thuis, veilig en geborgen voelt en waarin het de kans krijgt te ontdekken en onderzoeken”

 

Onze visie is tot stand gekomen vanuit verschillende pedagogische stromingen en wordt uitgedragen door een enthousiast team dat beschikt over jarenlange ervaring, kennis en kunde om met zorg en aandacht in te spelen op de behoeften en verwachtingen van kinderen en ouders. Wij luisteren en vragen actief naar de ervaringen van onze ouders en zetten deze informatie in om de kwaliteit van onze organisatie niet alleen te waarborgen, maar ook te blijven verbeteren.

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan en kijken uit naar een fijne samenwerking binnen Brede School De Schakel. Voor eventuele vragen of meer informatie over onze diensten zijn wij bereikbaar via info@kdvtoverfluit.nl of 073-5994593. Neem ook gerust eens een kijkje op onze website www.kdvtoverfluit.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Kindcentrum De Toverfluit

 

Greta Luites - Hazelhoff